ZWANGERSCHAPSSHOOT | Nadine

Tijdens mijn eigen zwangerschap voelde ik me niet altijd fit. Ik had echt geen behoefte aan de cliché zwangerschapsfoto’s met schoentjes op de buik en lange gewaden waren al helemaal niet zo mijn ding. Ik wilde tóch graag mijn zwangerschap vastgelegd hebben, dus ik koos ervoor om stoere foto’s te maken waarin ik mijn favoriete wollen trui droeg en lekker comfortabel thuis bleef.


Hetzelfde mocht ik doen voor Nadine, die ik april haar eerste kindje verwacht. We spraken af bij haar thuis, na een kop thee zochten we samen een leuk kleding setje uit. Terwijl Nadine zich ging omkleden kon ik op zoek naar leuke plekjes in het huis om foto's te maken. Ik let vooral op het licht, waar komt het licht vandaan? Kan ik gebruik maken van zijlicht of juist tegenlicht? Hieronder een aantal beelden van de zwangerschapsshoot.


Dit vond Nadine van de shoot:


"Resi is een gezellige en rustige fotografe die mij tijdens de foto’s erg op mijn gemak stelde waardoor het een ongedwongen sfeer werd. Alles ging in overleg en ze stuurde mijn houdingen op een vriendelijke manier bij waar nodig.

Ik ben ontzettend blij met de stoere foto’s van het eindresultaat! Ik kom hier zeker nog terug voor een nieuwe fotoshoot!"
Recente blogposts

Alles weergeven