Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Welkom.

 

Ik ben Resi, 28 jaar, verloofd met een ondernemer en moeder van Nina. We wonen in Geertruidenberg, het oudste stadje van Nederland.

Mijn passie voor fotografie ontstond toen ik als bloemstylist met een eigen onderneming vond dat ik betere foto’s nodig had voor mijn social media. Ik was ervan overtuigd dat ik meer klanten aan zou trekken als ik mijn verhaal kon vertellen aan de hand van professionele foto’s.

Inmiddels een aantal jaren verder help ik andere creatieve ondernemers aan een beeldbank vol foto’s van zichzelf, hun werkwijze en hun producten, zodat zij daarmee hun verhaal kunnen vertellen. Daarnaast ondersteun ik ondernemers via workshops en 1-op-1 mentorsessies met hun fotografie en social media skills.

 

Resi.jpg

Met mijn andere bedrijf Kamille bloemen help ik bruidsparen met een bloemenconcept voor hun moderne bruiloft.

Het liefst ga ik naar buiten om een grote wandeling te maken in het bos. Ik hou van de herfst en de winter. Kaarsjes aan, gebreide dekentjes en dikke truien. Heerlijk!

 

Wanneer ik niet buiten ben kan ik erg genieten van lekker eten met familie of een avondje naar de bioscoop met vriendinnen.

 

Ik ben een echte koffie-liefhebber, al kan ik niet zo goed tegen teveel cafeïne. Daarnaast ben ik heel graag op Vlieland, hou ik van reizen, avontuur, bloemen & interieur.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Resi Kamille

Resi van Gool

Info@resikamille.nl

kvk 61690120