VOOR AVONTUURLIJKE GEZINNEN

LIFESTYLE & FAMILIE

Tijdens mijn eigen zwangerschap voelde ik me heel nuchter. Ik had echt geen behoefte aan de cliché zwangerschapsfoto’s met schoentjes op de buik en lange gewaden waren al helemaal niet zo mijn ding. Ik wilde tóch graag mijn zwangerschap vastgelegd hebben, dus ik koos ervoor om stoere foto’s te maken waarin ik mijn favoriete wollen trui droeg en lekker comfortabel thuis bleef. Die foto’s laten écht zien wie ik ben en hoe ik mijn zwangerschap beleefd heb.  

 

Inmiddels is het alweer anderhalf jaar geleden dat Nina geboren werd. Wat gaat de tijd toch snel! Ik vind het daarom extra belangrijk om de alledaagse momenten uit ons leven vast te leggen. Samen spelen, een boek lezen, stoeien en knuffelen. Dit soort momenten leg ik ook vast voor andere gezinnen, in hun eigen huis of tijdens een wandeling in het bos. De focus ligt daarbij niet op het maken van foto’s, maar op het hebben van een leuke tijd. Ik ben heel enthousiast en kan me goed inleven in de belevingswereld van kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk om iedereen op zijn gemak te stellen en daar neem ik dan ook uitgebreid de rust voor. Poseren is bij mij niet nodig, we gaan samen spelen en dan komen die mooie momenten vanzelf. Ik vind het heel mooi dat ik zulke waardevolle herinneringen mag vastleggen voor anderen. 

FAMILIE

NEWBORN

60 minuten op 1 locatie

Max 5 personen

20 hoge resolutie beelden

Zorgvuldige nabewerking

Kledingadvies

 

            € 175,-

60 minuten op 1 locatie

20 hoge resolutie beelden

Zorgvuldige nabewerking

Kledingadvies

 

            € 175,-

ZWANGER

60 minuten op 1 locatie

20 hoge resolutie beelden

Zorgvuldige nabewerking

Kledingadvies

 

            € 175,-

Tarieven zijn inclusief BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 10 km van Raamsdonksveer. 

Woon je buiten deze regio ? Dan breng ik € 0,50 per kilometer in rekening.

 

Het beeldmateriaal wat ik maak wordt gebruikt voor mijn website, social media en promotie materiaal. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan dien je dit bij het boeken van de shoot aan te geven.  

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden. 

FAMILIE SHOOT

— Natalie & Willem

"Resi heeft foto's gemaakt van mij en mijn zoon Willem! Heel blij mee! Resi is super lief en denkt echt mee tijdens de shoot. Blij met het resultaat, ze heeft echt liefde in de bewerking gestopt!"